maandag 31 augustus 2015

پاسخ آرتا پارسیان به یغما گلرویی و سانسور و حذف پاسخ از طرف ایشان!


 *****
...و اما پاسخ آرتا پارسیان که از سوی یغما گلرویی در صفحه فیسبوکش حذف شد!

آقای یغما که می فرمایید تجاوزهای بسیاری در ایران صورت گرفته و کودکان ناخواسته ای شکل گرفته اند باید به عرض برسانم که اصلا نیاز نیست برای دفاع از شعرهایتان اینگونه خودزنی تاریخی بفرمایید که بی شک ممکن است خودتان نیز در زمره همین کودکان قرار بگیرید!!
این موارد در همه فرهنگها و سرزمینها بوده است و خود یونان و جهان عرب نیز بارها مورد تعرض دیگر سرزمینها قرار گرفته اند اما اگر از دید ژنتیکی بخواهیم بررسی کنیم باید بگویم که در طول زمان تغییراتی در سطح DNA اتفاق می افتد و این تغییرات حداقل چهار بار در هر نسل هست به عبارتی این تغییرات زیاد است و اصلا نمی توان خلوص یا عدم خلوص نژادی را بررسی کرد و باید بگیم که همه ما نیاکان مشترکی داشتیم.
اما اگر از دید فرهنگی بخواهیم به ایرانیت و آریایی نگاه کنیم به جد می توان گفت هیچ سرزمین و فرهنگی به اندازه ایران و ایرانی وجود نداشته که در طول تاریخ مورد آماج حملات دشمن قرار بگیرد و باز وجود و عصاره و اصالت و فرهنگ خود را از زیر خاکستر بیابد و طرحی نو براندازد و ظرف اصلی خود را حفظ کند
یکی از اصلیترین شاخصه های فرهنگ ایرانی که اغلب ایرانشناسان و مورخان به آن اشاره کرده اند بحث تداوم فرهنگ ایران است تا جایی که دشمن را در برابر خود به زانو درآورده و فرهنگ دشمن را در فرهنگ خود ذوب کند حتی در مورد حمله اعراب به صورت علمی ثابت شده که شکست ایرانیان فقط ظاهری بود و عرب ها ناچار شدند در بسیاری از موارد اصول سابق را حفظ کنند. 
سنت ایرانی در بین برخی طبقات همچنان محفوظ ماند.نه تنها آنچه بعد از فتح باقی مانده بود، بلکه آنچه بر اثر جنگ تخریب شده بود، اثری عمیق در خاطره فاتحان نهاد
این که ما الان ایرانی هستیم و فارسی حرف می زنیم نه الزاما که از ژن و نژاد و خون اقوامی چون ماد...پارس و پارت باشیم و ادعایی هم بر این نداریم اما در جای جای فرهنگ ما می توان فرهنگ مختص ایرانی و با دوره بازگشت چندین هزار ساله به عهد نیاکان را یافت.
زبانمان همچنان فارسی است که ریشه آن به زبان پارسی باستان و پهلوی بر می گردد ... نوروز همچنان پابرجاست ... یلدا و چهارشنبه سوری هنوز زنده اند و خیلی از رسومات فرهنگی دیگر.
اینها همه امتیاز هستند و یک ایرانی راستین هرگز معتقد نیست نژادش برتر است یا هیچ تمدنی غیر از تمدن او نبوده است و اگر هم در تاریخ گذشته خود کنکاش می کند از این رو می باشد که یک انسان وطن پرست، تاریخ مملکتش را باید نیک بداند و از آنچه که بر سرش آمده مطالعه کند تا بتواند دوست را از دشمن و حقیقت را از دروغ تشخیص دهد.
هر مردم و جماعتی برای سرفرازی و بقا و ادامه حیات و استقلال و خودباوری و زنده ماندن روح ملی به خوراکی نیاز دارند بنام بازیافت و بررسی تاریخ و این هرگز به معنای در گذشته درجا زدن نیست بلکه پیوستگی حلقه های یک هویت و فرهنگ چون زنجیری می باشد که بررسی تک تک حلقه های گذشته استحکام تاریخ پیش رو و آینده آن مردمان را تضمین می کند.
در پایان به جناب آقای یغما گلرویی بگویم که هر انسانی که از سلامت روح و روان برخوردار باشد طبعا به سوی ارزشهای ملی و وطن دوستی گرایش دارد و اگر جایی هم از آریایی ( صورت کهن ایران ) یا کوروش یا داریوش یاد می کنیم منظور هویت ماست و دوست داشتن ایران یعنی ميراث خود را از بين نبردن، و از زبان پارسى و یاد نیاکان را كه از اركان هويت ملى است پاسداری نمودن و از همه مهمتر به گذشته خود دهن کجی نکردن و آن را خوار نشمردن است که امیدوارم نیت شما نیز جز این باشد و بدانید که رمز بهروزی ما در شناخت و آگاهی مان از هویت و کیستی ملی مان و از پیشینه سرزمین مان و مهرورزی به مرز و بوم مان می باشد که نوید بخش آینده ای درخشان در راستای پیشرفت خواهد بودچرا که منافع تک تک ما همان منافع ایران است و امیدوارم این مهم را برای ارجمند شدن و هویت بخشیدن به شعرهایتان لحاظ کنید.
اي وطن اي مادر تاريخ ساز
اي مرا بر خاک تو روي نياز )